עוגת פירות עם קרמבל קינמון 

 

מתאים ל2 עוגות בקוטר 20 גובה 3.5 ס"מ 

חומרים והוראות הכנה 

 

הבצק

 200 גרם חמאה או מרגרינה (לעוגת פרווה) בטמפרטורת החדר

1 כוס סוכר

בקערת מיקסר עם וו הקצפה, להקציף את החמאה והסוכר עד שהמסה נהפכת לבהירה. 

3 ביצים

לטרוף בקערה את הביצים ולהוסיף באיטיות ובזרימה דקה לתוך המיקסר (סבלנות...)

1/3 1 כוס קמח תופח  

להמניך את מהירות ההקצפה ולהוסיף רק עד להטמעת הקמח

קרמבל

50 גרם קמח (כחצי כוס)

40 גרם חמאה או מרגרינה קרה חתוכה לקוביות קטנות (לעוגת פרווה)

30 גרם סוכר

10 גרם (1 שקית) סוכר וניל 

קינמון (כמה שרוצים ולא חייב)

לשים בקערה את כל החומרים, לפורר את החמאה או המרגרינה עם האצבעות עד שנוצר פירורים ולהעביר למקפיא עד לשימוש 

פירות - כל פרי טרי או פירות משומרים

מחממים תנור ל 170-180 מעלות

הרכבה: מעבירים את המסה של הבצק ל 2 תבניות (כ400 גרם כל תבנית)

או לכל תבנית אחרת עד לגובה של כ 2 ס"מ (המסה תופחת בזמן אפייה)

מניחים מעל את הפירות אחד ליד השני

מפזרים מעל את הקרמבל

ומעבירים לתנור לאפיה של כ 30 - 40 דקות או עד שקיסם ננעץ ויוצא לח.

ישראלה אנג'ל לוי - קונדיטורית בוטיק בהתאמה אישית

נייד: 050-6559606 | מייל: israela@netvision.net.il

האתר עוצב ונבנה על ידי

אונליין שמונליין